Lidmaatschap
RKC WION
Max Planckplaats 300
3068 ZH Rotterdam
010-4219160

       @RKCwion
       RKC WION


Lidmaatschap

Lid worden van RKC WION

Geïnteresseerd of zelfs lid worden? Mocht je enthousiast geworden zijn over wat WION heeft te bieden dan ben je van harte welkom om eens te komen kijken bij de genoemde activiteiten. Behalve kijken mag je ook vrijblijvend één maand meetrainen. Hierna kun je beslissen of je wel of niet lid wilt worden. Voor meer informatie over lid worden van WION kun je terecht bij één van de commissie of bestuursleden van WION, OF stuur een mail naar net algemene mailadres info@wion.nl

Verder is nog belangrijk te weten dat van de WION leden wordt verwacht dat men zich niet alleen als consument opstelt, maar wel degelijk zijn / haar steentje bijdraagt om de vereniging nog beter en gezelliger te maken als die al is. Ieder kan dat op de eigen manier doen, er zijn genoeg (kader)functies en activiteiten waarbij men zich naar eigen kunnen kan inzetten.

Contributie informatie

Alle lidmaatschap kosten op een rij vind je op de Contributiepagina

Beëindigen lidmaatschap RKC WION

Het lidmaatschap is aangegaan voor een heel verenigingsjaar, dat loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Hierbij is afgesproken, dat zonder schriftelijke opzegging één maand vóór het nieuwe verenigingsjaar, het lidmaatschap – inclusief de contributie – automatisch verlengd wordt. In bepaalde gevallen toont het bestuur van R.K.C. WION echter begrip voor opzegging van het lidmaatschap tijdens het verenigingjaar en het lid/de donateur hoeft dan slechts een deel van de contributie te voldoen.

Hierbij wordt aangehouden: een half jaar contributie betalen, om de reeds gemaakte bondskosten voor WION kostendekkend te maken. Dit geldt voor de Senioren, de A t/m de C-jeugd en de G-korfballers. Voor de Kangoeroes t/m de D-jeugd is 1 kwartaal voldoende. Na december opzeggen is het hele jaar betalen.
Dit is maatwerk waarin het bestuur beslist, dus per geval beoordelen. Indien u vragen heeft hieromtrent kunt u deze stellen aan de secretaris.

Documenten lidmaatschap RKC WION

Hieronder zijn links opgenomen naar relevante documenten rond het lidmaatschap van RKC WION

Inschrijfformulier – Inschrijfformulier RKC WION 17-18
(altijd invullen samen met een commissie/bestuurslid RKC WION)

Uitschrijfformulier – Uitschrijfformulier RKC WION
(uitdraaien, invullen en opsturen, dit i.v.m. de handtekening)

Foto's