Omleiding
RKC WION
Max Planckplaats 300
3068 ZH Rotterdam
010-4219160

       @RKCwion
       RKC WION


Omleiding

Onderhoud Capelseweg tot en met 23 oktober 2017
Van 28 augustus tot en met 23 oktober asfalteert de gemeente de Capelseweg tussen de A20 en de Zevenkampseweg en de President Rooseveltweg. Ook vervangen we de verkeerslichtinstallatie op kruising President Rooseveltweg – Zevenkampseweg.
De werkzaamheden zijn na de zomervakantie gepland. In de zomer werd de Zevenkampse Ring geasfalteerd. Een combinatie met het werk aan de Capelseweg was niet mogelijk. Omdat we ook de fundering van de Capelseweg vervangen, duren de werkzaamheden tot en met 23 oktober. Een plattegrond met de bereikbare route staat op rotterdamonderweg.nl.

Wijken bereikbaar
De wijken Ommoord, Zevenkamp en Nesselande blijven vanaf de A20 bereikbaar.  Vanuit de wijken kunt u rijden via de President Rooseveltweg – Prins Alexanderlaan of de Zevenkampse Ring – Schollevaartse Dreef. Deze omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

Fase 1 – Afsluiting Capelseweg tot 7 oktober (PDF Fase 1)
Vanaf de kruising Zevenkampseweg richting A20 is de Capelseweg dag en nacht afgesloten van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 6 oktober. U kunt in deze periode wel over de Capelseweg de wijken Ommoord en Zevenkamp in rijden. U kunt niet vanuit Ommoord en Zevenkamp over de Capelseweg richting de snelweg rijden. U kunt wel van de President Rooseveltweg de Zevenkampseweg oprijden en omgekeerd. De omleiding vanuit de wijken is met borden aangegeven.
Het hotel, het pompstation, het bedrijventerrein en de woningen aan de Kuinder/Boorn e.o. zijn bereikbaar vanaf de Capelseweg. Parkeren langs de sportvelden is in deze periode niet mogelijk.

Fase 2 – Werkzaamheden kruising Capelseweg – Zevenkampseweg (PDF Fase 2)
Maandag 9 oktober tot en met vrijdag 20 oktober werken we aan de verkeerslichtinstallatie. De kruising en de Capelseweg zijn dan wel toegankelijk voor verkeer. Het kan zijn dat de doorstroming tijdelijk iets verminderd is.

Fase 3 – Weekend-afsluiting kruising Capelseweg- Zevenkampseweg (PDF Fase 3)
In het laatste weekend van de herfstvakantie (vrijdag 20 oktober 21.00 uur tot en met maandag 23 oktober 05.30 uur) is de kruising voor verkeer vanuit alle richtingen afgesloten. Wij vervangen dan het asfalt op de kruising. Alleen hulpdiensten, voetgangers, fietsers en de nachtbus worden langs het werk geleid.

Voor meer informatie zie:
Rotterdam.nl – Afsluitingen Capelseweg
Rotterdamonderweg.nl – Capelseweg Onderhoud

Deze pagina delen mag ...Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn
Foto's