Korfbal
RKC WION
Max Planckplaats 300
3068 ZH Rotterdam
010-4219160

       @RKCwion
       RKC WION


Korfbal

Wedstrijdinfo

Alle informatie over het wedstrijdprogramma, uitslagen en standen voor WION vind je in de KNKV Wedstrijdzaken app (Apple of Google play) of op de KNKV site. Zo staan hier de actuele standen van de WION ploegen.

Op de KNKV site staat ook al het andere competitie nieuws, informatie rond dispensaties, indelingen, competitieschema, digitale wedstrijdformulier etc. klik hier.

Veilig Sportklimaat Samen naar een veilig Sportklimaat

RKC WION is voorstander van het creëren van een Veilig Sportklimaat bij de vereniging. Iedereen die met jeugd in aanraking komt bij de vereniging (trainers, begeleiders, kampbegeleiders, nevenactiviteiten etc.) wordt gevraagd om een

Daarnaast zijn vertrouwenscontactpersonen aangesteld, waar alle leden terecht kunnen bij vragen of problemen rond ongewenst gedrag.
Bij Linda Kicken of Jack van Kouwen kan iedereen hiervoor terecht. Alle klachten worden vertrouwelijk behandeld.

Arbitrage binnen WION

Korfbal

Binnen de seniorenteams werken wij met teamleiders. Per team fungeert één speler als teamleider. Deze is verantwoordelijk voor de afmeldingen binnen het team, het zoeken van vervangingen, verplaatsen van wedstrijden indien nodig en is de schakel tussen het team en de senioren TC.

Oefenwedstrijden

Alle Oefenwedstrijden van de WION teams verschijnen hier

Mocht je contact willen over oefenwedstrijden dan kan dat bij:

Mirte van den Heuvel – jeugd
Maaike van Son – senioren

Contact via: info@wion.nl